1ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ 2011 και 14η ΣΕΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

    Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ) σε συνδυασμό και συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία διοργάνωσε στις 06,07 & 08 Μαΐου 2011 το 1ο Σχολείο Εφέδρων Αλεξιπτωτιστων 2011.
    Το 1ο Σχολείο Εφέδρων Αλεξιπτωτιστων 2011 έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό Κέντρο Πολυκάστρου - Κιλκίς.

Οι Υπ. Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στο 1ο Σχολείο Εφέδρων Αλεξιπτωτιστων ήταν:

1. Χούσος Ελευθέριος Κατερίνη
2. Κονταλέξης Γεώργιος Κατερίνη
3. Γιαγμούρης Κων/νος Θεσσαλονίκη
4. Κωσταντινίδης Δημήτριος Φλώρινα

    Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Πολύκαστρο-Κιλκίς.
    Πραγματοποιήθηκαν δύο (2)άλματα για τους μαθητές μόνο τη Κυριακή μεσημέρι - απόγευμά και αυτό γιατί δεν το επέτρεψαν τα καιρικά φαινόμενα. Προγραμματισμένα ήταν τρία (3)άλματα.
  Με την ολοκλήρωση των τριών αλμάτων θα απονεμηθούν Διπλώματα S/L και οι πτέρυγες Αλεξιπτωτιστή της Σχολής Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας. 
  Στο πλευρό των νέων αλεξιπτωτιστών παραστάθηκε ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ διοργανώτριας Λέσχης του 1ου Σχολείου Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών Μαστροθανάσης Αντώνιος.



















14Η ΣΕΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ


 Τα μέλη της Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας, Χούσος Ελευθέριος και Κονταλέξης Γεώργιος που εκπαιδεύτηκε στο 1ο Σχολείο Εφέδρων Αλεξιπτωτιστων 2011, αποτελούν την 14η Σειρά Αλεξιπτωτιστών της Λέσχης.
Η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ τους συγχαίρει.

Αναμνηστική φωτογραφία στο Αεροδρόμιο-Αεραθλητικό Κέντρο Πολυκάστρου.
Επάνω σειρά: Εκπαιδευτής Αλεξ/στων Μαρία Λυκάκη, Μαστροθανάσης Αντώνιος Πρόεδρος ΛΕΚΑΛ ΠΙΕΡΙΑΣ, νέος Αλεξ/στης Κωσταντινίδης Δημήτριος, νέος Αλεξ/στης Γιαμούρης Κων/νος, Εκπ/της-Πιλότος Ιωάννης Λυκάκης.
Κάτω σειρά: νέοι Αλεξ/στες Χούσος Ελευθέριος και Κονταλέξης Γεώργιος.