5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Π.Ο.Ε.Δ. 2011

     Το Σαββατοκύριακο 09 και 10 Απριλίου 2011, πραγματοποιήθηκε 5η Αγωνιστική Συνάντηση Αλεξιπτωτιστών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.).
     Ο αγώνας αλεξιπτωτισμού περιλάμβανε προσγειώσεις ακριβείας τριών (3) αλμάτων στατικού ιμάντα ή ελεύθερης πτώσης με παραλληλόγραμμο αλεξίπτωτο από ύψος 3.500 ft. με τρεις κατηγορίες : 1η κατηγορία Νέων Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ., 2η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. και 3η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. κατηγορία ΟΡΕΝ, ο αγώνας έλαβε χώρα στο Αεραθλητικό Κέντρο Πολυκάστρου - Ν. Κιλκίς.
     Επίσης από την Κατηγορία ΟΡΕΝ επιλέγετε 5μελή ομάδα από αλεξιπτωτιστές, που επιθυμούν να πλαισιώσουν την ομάδα της Π.Ο.Ε.Δ., που θα συμμετέχει στους αγώνες αλεξιπτωτισμού της U.E.P. που θα γίνουν στην Πολωνία 27–31 Ιουλίου 2011.
     Ο αγώνας διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία.
     Οι αγωνιζόμενοι έφτασαν στις 08:00 π.μ. του Σαββάτου,09 Απριλίου στο αεροδρόμιο Πολυκάστρου, όπου αγωνίστηκαν πραγματοποιώντας άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης από ύψος 3500ft, με σκοπό τις προσγιώσεις ακριβείας.

    Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στην 1η κατηγορία Νέων Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. για την 2η κατηγορία Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. και 3η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. κατηγορία ΟΡΕΝ δεν ολοκληρώθηκαν γιατί δεν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες.

Στη 1η κατηγορία Νέων Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. αναδείχθηκε :
1ος νικητής ο Θυμίοπουλος Χρήστος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
2ος νικητής ο Παντελιάδης Ισαάκ της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
3ος νικητής ο Κούκος Ηλίας της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας Θεσ/νίκης.
    Επίσης με την ολοκλήρωση των αλμάτων της 1ης Κατηγορίας Νέων Αλεξιπτωτιστών το μέλος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας, Θυμίοπουλος Χρήστος παρέλαβε τις Πτέρυγες και το Δίπλωμα Αλεξιπτωτιστή Στατικού Ιμάντα S/L της Σχολής Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας τον συγχαίρει.


Αναμνηστική φωτογραφία στο αεροδρόμιο Πολυκάστρου Αλεξιπτωτιστών που συμμετείχαν στη 5η Αγωνιστική Συνάντηση Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ.

Οι Αλεξ/στες της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ  κατά την επιβίβαση στο αεροπλάνο.



συνέχεια,  5ης Αγωνιστικής Συνάντησης Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. 2011,  28-29 Μαΐου 2011 
  
    Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου 2010, πραγματοποιήθηκαν άλματα με σκοπό προσγειώσεις ακριβείας της 3ης κατηγορίας Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ., κατηγορία ΟΡΕΝ, αγώνας αλεξιπτωτισμού της 5ης Αγωνιστικής Συνάντησης Αλεξιπτωτιστών Μελών Σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), όπου άρχισε στις 09 και 10 Απριλίου 2011 και δεν είχε ολοκληρωθεί επειδή δεν το επιτρέψανε οι καιρικές συνθήκες.

    Ο αγώνας διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία.

    Οι αγωνιζόμενοι έφτασαν στις 08:00 π.μ. του Σαββάτου, 28 Μαΐου 2011, στην ζώνη ρίψεων στην Πάχη Μεγάρων όπου αγωνίστηκαν πραγματοποιώντας άλματα ελεύθερης πτώσης, με σκοπό τις προσγιώσεις ακριβείας.
    Ο αγώνας ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, 29 Μαΐου.

Στη 3η κατηγορία Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ., κατηγορία ΟΡΕΝ αναδείχθηκε:
1ος νικητής ο Λυκάκης Ιωάννης από την Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
2ος νικητής η Λυκάκη Μαρία από τη Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
3ος νικητής ο Καψάλης Κων/νος απο τη Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας.