ΡΙΨΕΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΤΡΙΣΆΓΙΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΤΣΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ 09-10 ΔΕΚ. 2023 ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΧΟΡΤΕΡΟΥ ΣΙΔΗΡΌΚΑΣΤΡΟ-ΣΕΡΡΩΝ

      Από Σάββατο 09 Δεκεμβρίου πρωί στην Σχολή Αλεξιπτωτιστών Έλληνες Αεροδύτες (Hellenic Skydivers) άρχισε η εκπαίδευση "17ο Σχολείο Αλεξιπτωτστών " στο πρώτο σκέλος της θεωρητικής - πρακτικής εδάφους αρχάριου αλεξιπτωτιστή και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου με το δεύτερο σκέλος ρίψεις αλεξιπτωτιστών, πραγματοποιώντας τα  δύο τους πρώτα άλματα οι Αλεξιπτωτιστές: Θεοδωρίδης Δημήτριος, Θεοδωρίδης Σταύρος. Θεοδωρίδης Παύλος από Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν.Καβάλας και Χατζόπουλος Μάριος από Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν.Τρικάλων.
    Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας τους συγχαίρει και τους εύχεται καλές προσγειώσεις.

    Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία αλεξιπτωτιστών της Λεσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε από Γέροντα Χερουβείμ Ραβδούχο Αλεξιπτωτιστή και μέλος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας  τρισάγιο εις την μνήμη του Κατσάγγελου Αγγέλου Πρόεδρο, ιδρυτικό Μέλος της Λέσχης Χαλκιδικής και του Παπαευσταθίου Παναγιώτη Μέλος της Λέσχης Χαλκιδικής, συγκεκριμένα τίμησαν με άλματα Ελεύθερης Πτώσης ο Αλβανός Αναστάσιος και με άλμα TANDEM ο Δημάσης Νικόλαος από ύψος 10000 ft.
     Ο Πρόεδρος της Λέσχης Χαλκιδικής κ.Τσαμπουρίδης Βασίλειος κάνοντας μια αναφορά στην πολύτιμη προσφορά του Κατσάγγελου Άγγελου στην Λέσχη και γενικότερα στην Κοινωνια, απέννιμαι μεταθανάτια τιμητική πλακέτα στην κ. Κατσάγγελου Μαρία και ο Αλεξιπτωτιστής Μέλος του Δ.Σ της Λέσχης Αλβανός Αναστάσιος στον Ευστάθιο πατέρα του Παπαευστάθιου Παναγιώτη.
     Επίσης όλοι οι αλεξιπτωτιστές από Κατερίνη, Καβάλα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη και Έλληνες Αεροδύτες, Άλματα που πραγματοποίσαν το Σαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένα στην μνήμη του Κατσάγγελου Άγγελο και Παπαευσταθίου Παναγιώτη.
     Αιωνία τους η μνήμη.