31ο ΠΑΝΕΛΉΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕΡΡΕΣ 11- 12 ΝΟΕ. 2023

   Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Ν.Πιερίας συγχαίρει τους Αλεξιπτωτιστές Μέλη της που συμμετείχαν στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτωτισμού στο αγώνισμα Ακριβείας προσγειώσεων (Accuracy landings) που οργάνωσε η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛ.Α.Ο.) και εκτέλεσε η Αερολέσχη Σερρών ο αγώνας Αλεξιπτωτισμού  έλαβαν χώρα στο Αεροδρόμιο τον Σερρών το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου 2023.

   Οι αλεξιπτωτιστές συμμετείχαν ώς αεραθλητές με το Αεραθλητικό σωματείου Έλληνες Αεροδύτες και με σειρά κατάταξης ήταν οι εξής:
  4η θέση Καμπούροβα Μαρία 
11η θέση Αγγελινιός Νικόλαος 
13η θέση Κούκος Ηλίας
    Επίσης η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας συγχαίρει τον Αγγέλη Ιωάννη ώς αεραθλητή με το Αεραθλητικό σωματείου Έλληνες Αεροδύτες που κατέλαβε την 3η θέση του Πρωταθλήματος Μέλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Στερεάς Ελλάδος.
     Ιδιαίτερη τιμή είχε από την διοργανώτρια αρχή Αερολέσχη Σερρών ο Αλεξιπτωτιστής Αγγελινιός Νικόλαος μέλος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας ως ποιο μακρινός Αεραθλητής που συμμετήχε στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτωτισμού που ήρθε από το νησί της Ρόδου.
    Με το πέρας και του Πρωταθλήματος Αλεξιπτωτισμού για το 2023, διαμορφώνεται Ομάδα Ελεύθερης Πτώσης για το 2024 και κυρίως στο αγώνισμα Ακριβείας (Accuracy landings) από :
Λ.Ε.Δ.Στερ.Ελλάδος 
1. Αγγέλη Ιωάννη 
Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Ν.Πιερίας 
2. Καμπούροβα Μαρία 
3. Αγγελινιό Νικόλαο 
4. Κούκο Ηλία