ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ, 08 - 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΘΗΒΑΣ ΠΕΡΝΕΡΙ

      Συγχαρητήρια Αρχ/κα ΚΑΡΔΑΡΗ Αλέξανδρος και Υπαρχ/κα ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ Φώτιο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών Ν.Πιερία του 14ου Σχολείο Αλεξιπτωτστών Αστυνομικών 2023, που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση Αλεξιπτωτιστή στο θεωρητικό και πρακτικο με τις ρίψεις Αλεξιπτωτιστή και τις επιτυχείς προσγειώσεις όπου έλαβαν χώρα στο Αεροδρόμιο Θήβας Περνέρι το Σάββατο 08 και Κυριακή 09 Ιουλίου 2023.
   Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών Ν.Πιερία τους συγχαίρει και τους εύχεται καλές προσγειώσεις.

   Συγχαρητήρια στον ΕΠΟΠ ΕΠΧΙΑΣ(ΔΒ) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ Ανάργυρο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών Ν.Πιερία του 14ου Σχολείου Εφεδρων Αλεξιπτωτστών 2023, που ολοκλήρωσε την εκπαίδευση Αλεξιπτωτιστή στο θεωρητικό και πρακτικο με τις ρίψεις Αλεξιπτωτιστή και τις επιτυχείς προσγειώσεις όπου έλαβαν χώρα στο Αεροδρόμιο Θήβας Περνέρι το Σάββατο 08 Ιουλίου 2023.
   Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών Ν.Πιερία τον συγχαίρει και του εύχεται καλές προσγειώσεις.

Α


ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΤΩΣΗΣ (A.F.F.)
   Το Σαββατοκύριακο 08 - 09 Ιουλίου 2023, ο Αρχ/κας ΚΟΛΩΝΙΑΣ Χρήστος και Ε.Φ. ΜΑΓΚΙΩΡΗΣ Ευάγγελος πραγματοποίησαν τα 4 επίπεδα (Level 4) από τα επτά, με σκοπό την βελτίωση και την γρήγορη είσοδο στη Ελεύθερη Πτώση, συμμετέχοντα στην πρώτη εκπαιδευτική σειρά της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας, στην Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Ελεύθερης Πτώσης (Τ.Ε.Ε.Π.) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτισμού Έλληνες Αεροδύτες, 
οι ρίψεις απο ύψος 10000ft και προσγειώσεις αλεξιπτωτιστών έλαβαν χώρα στο Αεροδρόμιο Θήβας Περνέρι.
   Η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Ν.Πιερίαςτους συγχαίρει και τους εύχεται με καλές προσγειώσεις να ολοκληρώσουν την Τ.Ε.Ε.Π. - AFF.