ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ 2ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ , Livadia Night Run, 5km στη μνήμη του Γιώργου Ανδριτσόπουλου ΛΙΒΑΔΕΙΑ 17 ΙΟΥΝ. 2023.


   Συγχαρητήρια στους Αρχ/κα ΚΟΛΩΝΙΑ Χρήστο και Αστ/κα ΤΖΑΜΑΛΗ Παναγιώτη Μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών Ν.Πιερίας και της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών Αστυνομικών της Λεσχης για την συμμετοχή τούς στο 2ο Νυχτερινό Αγώνα με την ονομασία Livadia Night Run,  5km στη μνήμη του Γιώργου Ανδριτσόπουλου.

   Που έλαβε χώρα στη Λιβαδειά Βοιωτίας το  Σάββατο 17/06/2023
Αφετηρία-τερματισμός:
Πηγές Έρκυνας (περιοχή Κρύα).
    Ο 2ος Νυχτερινός Αγώνας Livadia Night Run είχε τρεις κατηγορίες αγώνων:

  • 1ος αγώνας 10.000 μέτρων ανδρών-γυναικών, Ώρα εκκίνησης 10km 20:00

  • 2ος αγώνας 5.000 μέτρων ανδρών – γυναικών, Ώρα εκκίνησης 20:05 

Η διαδρομή θα έχει τιμητικά το όνομα του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Ανδριτσόπουλου που τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά κακοποιού εν ώρα υπηρεσίας, την ίδια ημέρα πριν από 10 χρόνια στο Δίστομο και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

   • 3ος αγώνας 1.000 μέτρων μαθητών-τριών Δημοτικών σχολείων.

      Το 2ο Νυχτερινό Αγώνα με την ονομασία Livadia Night Run διοργάνωσε οΑθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, με τον Δήμο Λεβαδέων, την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας , την στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας , τη συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Τροχαίας Λιβαδειάς, της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς του Α.Χ.Ο.Λ. και του Ε.Ε.Σ. παράρτημα Λιβαδειάς , στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αναπνοή.