7o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ. και 8o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ.

7o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ.
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας διοργάνωσε στις 17 & 18 Απριλίου 2010, το 7ο Σχολείο Νέων Αλεξιπτωτιστών για μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.
Το 7ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς. Συμμετείχαν στο 7ο Σχολείο οι: Θυμιόπουλος Χρήστος, Γαλάνης Κων/νος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Σταυράκης Σάββας, Μποϊτσιος Χρήστος από Κατερίνη και Ζγίαλτος Αθανάσιος από Χαλκιδική.
Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Η εναέρια εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 05 και 06 Ιουνίου 2010 με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς επειδή δεν το επιτρέψανε καιρικές συνθήκες στις 17 και 18 Απριλίου.
Άλματα πραγματοποίησαν οι: Γαλάνης Κων/νος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Σταυράκης Σάββας, Μποϊτσιος Χρήστος από την Κατερίνη.

8o ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ.
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας διοργάνωσε στις 04,05 & 06 Ιουνίου 2010 το 8ο Σχολείο Νέων Αλεξιπτωτιστών για μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.
Το 8ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς.Μέλος Λέσχης της Π.Ο.Ε.Δ. που συμμετείχε στο 8ο Σχολείο ήταν: Ο Κυριακόπουλος Ανάργυρος από Κατερίνη.
Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου-Κιλκίς.