4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Π.Ο.Ε.Δ. 2010

Το Σαββατοκύριακο 05 και 06 Ιουνίου 2010, πραγματοποιήθηκαν άλματα με σκοπό προσγειώσεις ακριβείας της 1ης κατηγορίας Νέων Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ., αγώνας αλεξιπτωτισμού της 4ης Αγωνιστικής Συνάντησης Αλεξιπτωτιστών Μελών Σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), όπου άρχισε στις 17 και 18 Απριλίου και δεν είχε ολοκληρωθεί επειδή δεν το επιτρέψανε οι καιρικές συνθήκες.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία.
Οι αγωνιζόμενοι έφτασαν στις 08:00 π.μ. του Σαββάτου,05 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Πολυκάστρου, όπου αγωνίστηκαν πραγματοποιώντας άλματα στατικού ιμάντα από ύψος 3500ft, με σκοπό τις προσγιώσεις ακριβείας.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, 06 Ιουνίου.
Στη 1η κατηγορία Νέων Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. αναδείχθηκε 1ος νικητής ο Τυπής Στέφανος από την Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας, 2ος νικητής ο Παντελιάδης Ισαάκ από τη Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας και 3ος νικητής ο Τερζης Ευστράτιος απο τη Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας.
Αναμνηστική φωτογραφία στο αεροδρόμιο Πολυκάστρου ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ Μαστροθανασης αντώνιος με τους Αλεξιπτωτιστές της 1ης κατηγορίας.











Ρίψεις Αλεξιπτωτιστών - προσγειώσεις






1ος νικητής ο Τυπής Στέφανος, 2ος νικητής ο Παντελιάδης Ισαάκ και 3ος νικητής ο Τερζης Ευστράτιος