1η ΣΕΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Ε.Ε.Ε.Π. (AFF) ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΘΗΒΑΣ, 05 ΙΑΝ. 2024


   Στης 05 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Παρασκευή στο Αεροδρόμιο της Θήβας Περνέρι, Μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών Ν.Πιερίας ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την εκπαίδευση τους στην Σχολή Αλεξιπτωτιστών Έλληνες Αεροδύτες: 

ΠΤΕΡΥΓΑ

Α) Ο Αρχ/κας ΚΟΛΩΝΙΑΣ Χρήστος και ο Ε.Φ. ΜΑΓΚΙΩΡΗΣ Ευάγγελος στην εκπαίδευση Ελεύθερη Πτώση  με την μέθοδο της Επιταχυνόμενης Εκπαίδευσης Ελεύθερης Πτώσης (Accelerated Free Fall), μέθοδος που περιλαμβάνει,  επτά(7) επίπεδα  εκπαίδευσης, επτά άλματά ελεύθερης πτώσης με το εκπαιδευτή δίπλα και αποτελούν την 1η Σειρά Αλεξιπτωτιστών Τ.Ε.Ε.Π.(AFF).

 Β) Ο Δ/Υ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος στην εκπαίδευση θεωρητική- πρακτική εδάφους και εκτελώντας με επιτυχία τις τέσσερις πτώσεις Στατικού Ιμάντος (S/L)
      Με τα Άλματα των εκπαιδευμένων, Παλαιών Αλεξιπτωτιστών της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Ν.Πιερίας, Αλεξιπτωτιστών των Ελλήνων Αεροδυτών, ο Πρόεδρος των Ελλήνων Αεροδυτών κ.ΛΥΚΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Θήβας κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Νικόλαος και με την Κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιτας υποδέχτηκαν το νέο έτος 2024 και ευχήθηκαν Χρονιά Πολλά σε όλους καλά Άλματα, καλές προσγειώσεις.