ΡΙΨΕΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ, ΘΗΒΑ 22 - 23 ΟΚΤ.2022


   Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Ν. Πιερίας συγχαίρει τους Αρχ/κα ΘΕΟΔΩΡΟΥ Νικόλαο και Υπαρχ/κα ΡΕΡΡΕ Δημήτριο του 8ου Σχολείου, τον ΑΣΤ/ΚΑ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ Μιχαήλ του 9ου Σχολειου, τον Αστυν. Δ/ντη ΜΑΤΑΚΟΥΛΙΑΣ Ευστράτιο, τον Ανθ/μο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Κωνσταντίνο και Αστ/κα ΜΑΤΑΚΟΥΛΙΑΣ Θεόφραστο του 10ου Σχολείου και τον Αστ/κα ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Θεόδωρο του 12ου Σχολείου, Σχολεία Αλεξιπτωτιστών Αστυνομικών για Αστυνομικούς μέλη της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Ν. Πιερίας και μέλη Λεσχων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.)

   Οι παραπάνω Αλεξιπτωτιστές Αστυνομικοί ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση τους το Σαββατοκύριακο 22 - 23 Οκτωβρίου 2022 στο Αεροδρόμιο της Θήβας με τις ρίψεις Αλεξιπτωτιστή και τις επιτυχείς προσγειώσεις.
    Η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Ν.Πιερίας συγχαίρει και τους εύχεται καλές προσγειώσεις.


  Οι Αλεξιπτωτιστές Αρχ/κας Κ
ΟΛΩΝΙΑΣ Χρήστος και Υπαρχ/κας ΡΕΡΡΕΣ Δημητριος το Σαββατοκύριακο 22 - 23 Οκτωβρίου 2022 στο Αεροδρόμιο της Θηβας, συμμετείχαν στην έναρξη της εκπαίδευσης αλεξιπτωτιστή στην ελεύθερη πτώση, με σκοπό την εξοικείωση του με την λαβή στο άνοιγμα του αλεξίπτωτου σε Ελεύθερη Πτώση, πραγματοποιώντας τα πρώτα τους άλματα τραβώντας με επιτυχία την εικονική τους λαβή.
    Η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Ν.Πιερίας συγχαίρει και τους εύχεται καλές προσγειώσεις.