ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΛΥΜΠΟΣ - ΜΥΤΙΚΑΣ 2022. "ΚΕΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟΣ" ΛΙΤΟΧΩΡΟ, 23 ΙΟΥΛ. 2022


    Στης 23 Ιουλίου 2022, ημέρα Σάββατο με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου Μύτικας 2918μ. από Ορειβατική Ομάδα που διοργάνωσε  Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας στο πλαίσιο ορεινής δραστηριότητας - εκπαίδευσης της Λέσχης που ήταν αφιερωμένη στο ΚΕΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟ Εφ. Κ/Δ ένα από τα πρώτα εγγεγραμμένα μέλη της Λέσχης, μέλος του Δ.Σ. και μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Λιτόχωρου ένας από τους ποίο τακτικούς θαμώνες του Ολύμπου που απεβίωσε στο Λιτόχωρο Πιερίας 12-05-2022 Ετών 55.
 

   Με το πέρας της ανάβασης αντιπροσωπεία από Μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας, Μαστροθανάση Αντώνιο, Θυμιόπουλο Χρήστο και Σαλτσίδη Κωνσταντίνο, μετέβηκαν στο Λιτόχωρο στο μνήμα του  Καταδρομέα ΚΕΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ Τριαντάφυλλου, όπου απένειμαν ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ του ηπλακέτα
στην γυναίκα και στους δύο γιούς του.
       Η πρωτοβουλία της απονομής ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μελών της Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας.
       Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας συγχαίρει τα μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Θυμιόπουλο Χρήστο, Σαλτσίδη Κωνσταντίνο και ιδιαίτερα τα μέλη Κολωνία Χρήστο, Τζαμαλή Παναγιώτη, Τσανεκλίδη Κωνσταντίνο που μετέβησαν απο Αθήνα.










10ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ 2022, 18 - 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, ΧΟΡΤΕΡΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ - ΣΕΡΡΩΝ.
    Συγχαρητήρια στον  Εφ.Δνεα(ΠZ) OIKONOMIΔHΣ Πασχάλη και  Εφ.Στρτη(ΠΖ) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος Μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών Ν.Πιεριας και τον Εφ.Κ/Δ ΜΑΚΕΔΟΝΑ Κων/νο Μέλος της Λ.Ε.Φ.Ε.Δ. που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση τους στο 10ο Σχολείο Εφεδρων Αλεξιπτωτστών 2022 το Σάββατο 18 Ιουνίου και σήμερα 19 Ιουνίου 2022 στο Αεροδρόμιο του Χορτερού Σιδηρόκαστρο - Σερρών  με τις ρίψεις Αλεξιπτωτιστή και τις επιτυχείς προσγειώσεις.

   Ιδιαίτερη παρουσία στο πλευρό των Αλεξιπτωτιστών του ΑΓΓΕΛΗ Ιωάννη από την Λέσχη Εφ. Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδος απο τους παλαιότερους Αλεξιπτωτιστές και βασικός της Ομάδας Ελεύθερης Πτώσης της Π.Ο.Ε.Δ.