25 ΧΡΟΝΙΑ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ 1994 – 2019, ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019




     Το Σάββατο 02 Φεβρουάριου 2019 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΣΕΡΙΦΗΣ» η Ετήσια Συνεστίαση – Κοπή Βασιλόπιτας και τα 25 ΧΡΟΝΙΑ από ιδρύσεως της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας. 

    Ο ΜΑΒΙΔΗΣ Τάσος ο τυχερός του φλουριού της πίτας μια εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ.
    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσις τιμήθηκε η ΤΑΡΣΙΝΗ Αντωνία για την πολύτιμη προσφορά της στο ΤΜΗΜΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ την υποστήριξη της Λέσχη και  γυναίκα κάτοχος πτυχίου συσκευαστή στρογγυλού στρατιωτικού τύπου αλεξιπτώτων, για την κατάκτηση της Πρώτης θέσης σε διαγωνισμό συσκευασίας αλεξίπτωτου στη Σλοβακία  ως μοναδική γυναίκα διαγωνιζόμενη μεταξύ ανδρών, την απονομή έκανε ο κ. ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ Αντώνιος από τα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης.
     Επίσης τιμήθηκε η Ομάδα «ΟΛΥΜΠΙΟΙ», αγωνιστική ομάδα της Λέσχης όπου συμμετέχει κυρίως σε αγώνες με στρατιωτικού ενδιαφέροντος αντικείμενα, για  την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους ΚΓ΄  και ΚΔ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΈΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ κατά το έτος 2018 την απονομή στους Ομαδάρχες: για τους ΚΓ΄ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ Χρήστο και για τους ΚΔ΄ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Δημήτριο έκανε ο Πρόεδρος της Λέσχης ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ Αντώνιος.