ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

    Σήμερα Κυριακή 03 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων Καταδρομέων στους Αγώνες κατά των Εχθρών του Έθνους που έλαβε μέρος στο Στρατόπεδο ΄΄Αντ/γος Γεώργιος Κατσάνης΄΄ στην Ρεντίνα – Θεσν/νίκης και στο Καβούρι Βουλιαγμένης στην Αθήνα αντίστοιχα.
    Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας παρέστη όπως και οι Λέσχες Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών
Δυνάμεων στο Στρατόπεδο ΄΄Αντ/γος Γεώργιος Κατσάνης΄΄ στην Ρεντίνα – Θεσν/νίκης με την παρουσία του Μαστροθανάση Αντώνιο Πρόεδρο της Λέσχη και στο Καβούρι Βουλιαγμένης στην Αθήνα η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων εκπροσωπηθηκε από τον Αλεξιπτωτιστή Εφ.Δνεα.Κ/Δ Αγγελινιό Νικόλαο.
   Νωρίτερα στο στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας πραγματοποιήθηκε το Μνημόσυνο του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.
   Με τον βροντερό λόγο που εκφώνησε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ. Συνταγματάρχης ε.α. Δημήτρης Γεωργάκης και με τα τελευταία λόγια του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου έκλεισε η δοξολογία.


 ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ

    σε όλους τους πεσόντες καταδρομείς- ιερολοχίτες.