ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2018, 28 ΙΑΝ.


    Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΣΕΡΙΦΗΣ» η Ετήσια Συνεστίαση – Κοπή Βασιλόπιτας της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας. 
    Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας ο τυχερός του φλουριού της πίτας μια εικόνα της Γέννησης  της Παναγίας η όποια θα παραμείνει τιμής ένεκεν στα γραφεία της Λέσχης.

     Στα 10χρόνια Αλεξιπτωτισμού 2017 – 2017 της Λέσχης και του Τμήματος Αλεξιπτωτιστών ήταν αφιερωμένη κύριος η Συνεστίαση όπου κατά την διάρκεια της τιμήθηκαν  όλοι οι Αλεξιπτωτιστές της λέσχης που συμμετείχαν σε δραστηριότητες αλεξιπτωτισμού πραγματοποιώντας άλματα σε διάφορες ζώνες ρίψεων εντός και εκτός Ελλάδος επίσης όλα τα Μέλη και πολύ Φίλοι της Λέσχης που βοήθησαν με την πολύτομη προσφορά τους στην πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων Αλεξιπτωτισμου στα 10χρόνια 2000 – 2017.   


   Παράλληλα με την Ετήσια Συνεστίαση – Κοπή Βασιλόπιτας της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας την τούρτα γενεθλίων των 72 χρόνων μοιράστηκε το Μέλος Αλεξιπτωτιστής ΣΙΔΗΡΑΣ Χρήστος με τα Μέλη και τους Φίλους της Λέσχης  όπου του ευχήθηκαν υγεία, ευτυχία, πολλά άλματα και καλές προσγειώσεις.