ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 29 ΔΕΚ. 2017

    Στις 29 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε Συνάντηση - Αλεξιπτωτιστών Μελών Θεσσαλονίκης της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας στο κεντρο "ΚΡΗΤΙΚΟΣ" στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, για τα  "10 Χρόνια Αλεξίπτωτισμος 2007-2017" του Τμήματος Αλεξιπτωτιστών της Λέσχης.
Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους ο ΧΑΤΖΗΣ Αθανάσιος ως εκπρόσωπος της Λ.Ε.Δ. Ν. Σερρών και ο ΑΛΒΑΝΟΣ Αναστάσιος ως εκπρόσωπος της Λ.Ε.Δ. Ν.Χαλκιδικής.
    Με γραπτό μήνυμα απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) 
ο κ. ΡΟΥΣΣΗΣ Νικόλαος:
Αγαπητοί συνάδελφοι.
  Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ, σας ευχόμαστεμια καλή χρονιά, με υγεία, ευλογία, πρόοδο και ευημερία, με πολλά συναρπαστικά άλματα και κάθε επιτυχία σε ότι επιχειρείτε! Το 2018 να σας φέρει όλα όσα επιθυμείτε Νίκος Ρούσσης Αντ/δρος ΠΟΕΔ.
   Την Συνάντηση ¨ 10 Χρόνια Αλεξιπτωτισμός 2007-2017¨ τίμησαν με την παρουσία τους η ΠΑΛΛΑ Κωνσταντίνα και η ΑΥΛΟΓΙΑΡΗ Μάρθα οπου πραγματοποίησαν κατά την διάρκεια του 2017, άλματα TANDEM(δεμένοι με τον εκπαιδευτή αλεξιπτωτιστή) απο ύψος 10000 ft.
Όλοι οι Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στην παραπάνω συνάντηση και είχαν συμμετοχή σε εκ δηλώσεις Αλεξιπτωτισμού παρέλαβα αναμνηστικά για τα ¨ 10 Χρόνια Αλεξιπτωτισμός 2007-2017¨.

       Επίσης απονεμήθηκαν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές της κατηγορίας νέων αλεξιπτωτιστών  του 3ο Κύπελλο Αλεξιπτωτιστών Σωμάτων Ασφαλείας 2017:
1ο νικητή Αρχ/κα ΠΟΔΑΡΑ Δημήτριο
2ο νικητή Αστυν.Υλοδ. ΔΑΚΤΥΛΟΥΔΗ Αθανάσιο 
3ο νικητή Αστ/κα ΑΔΡΑΜΕΡΙΝΑ Γεώργιο. 
     Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας, συγχαίρει όλους τους αλεξιπτωτιστές κσι φίλους που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις αλεξίπτωτισμού έτσι ώστε να έχουμε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα.