ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ, 29 ΜΑΪΟΥ 2016


    Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων Καταδρομέων στους Αγώνες κατά των Εχθρών του Έθνους που έλαβε μέρος στο Στρατόπεδο ΄΄Αντ/γος Γεώργιος Κατσάνης΄΄ στην Ρεντίνα – Θεσν/νίκης και στο Καβούρι Βουλιαγμένης στην Αθήνα αντίστοιχα.
    Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας παρέστη όπως και οι Λέσχες Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων στο Στρατόπεδο ΄΄Αντ/γος Γεώργιος Κατσάνης΄΄ στην Ρεντίνα – Θεσν/νίκης με αντιπροσωπία Μελών της με τους Μαστροθανάση Αντώνιο Πρόεδρο της Λέσχης και Θυμιόπουλο Χρήστο, Κετσιτζόγλου Τριαντάφυλλο και Σαλτσίδη Κωνσταντίνο. 
 
    Στο Καβούρι Βουλιαγμένης στην Αθήνα η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων εκπροσωπήθηκαν από τον Τερζή Ευστράτιο Αντιπρόεδρο της Λέσχης, συγγενής (ανιψιός) του Λοχία Κ/Δ ΤΕΡΖΗ Σοφοκλή πεσόντα στο Ν.Γράμμο και το Μέλος Αναστασίου Αναστάσιο.




      Επίσης η ημερομηνία του Ετήσιου Μνημόσυνου των Πεσόντων Καταδρομέων συνέπεσε παράλληλα με την μαύρη επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης (29 Μαΐου 1453) μια επέτειο όπου να μην χρειαστεί να υπάρξει άλλη.