ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΟΛΟΥ (CANOPY CONTROL COURSE) OKANIA – ΙΣΠΑΝΙΑ 25 & 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015


     Στις 25-26 Απριλίου 2015 ο αλεξιπτωτιστής και Αντιπρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Πιερίας ΤΕΡΖΗΣ Ευστράτιος συνέχισε την εκπαίδευση του στην Ισπανία και παρακολούθησε Σεμινάριο Ελέγχου Θόλου (Canopy Control Course).
     Το Σεμινάριο Ελέγχου Θόλου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Αλεξιπτωτισμού Skydive Madrid στην ζώνη ρίψεως της Οcana στην Ισπανία από το Σχολείο (270 Canopy School) με εκπαιδευτή το Pedro Carbayeda και με της τεχνικές οδηγίες της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Αλεξιπτωτισμού (USPA).
      Η εκπαίδευση περιλάμβανε τεχνικές και χρήση του θόλου, όπως απώλεια στηρίξεις θόλου, πτήση θόλου με ιμάντες μπροστινούς ή οπίσθιους, προσγειώσεις με διαφορετικούς ανέμους (πλάγιο, αναταράξεις) σχέδιο πτήσης, προσγείωση κ.τ.λ.
     Με το πέρας της εκπαίδευσης οι Αλεξιπτωτιστές του Σεμινάριο Ελέγχου Θόλου (Canopy Control Course) πιστοποιήθηκαν από το Σχολείο (270 Canopy School) και τους εκπαιδευτές της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Αλεξιπτωτισμού (USPA).
     Παράλληλα πραγματοποιήθηκε το Εθνικό Πρωτάθλημα FS4-FS2 relative formation με την συμμετοχή και της ομάδας του στρατού της Ισπανίας.
 Αριστερά όρθιος ο Αρχιεκπαιδευτής Pedro Carbayeda 
του (270 Canopy School) 
    Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Πιερίας τον συγχαίρει.