23o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΜΟΥ ΤΑΤΟΙ 7-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013


    Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών καταφέραμε να πραγματοποιηθή το διήμερο 07&08 Σεπτεμβρίου στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοίου.
     Ιστορικό αεροδρόμιο με βαρύ όνομα και την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία να είναι εκεί παρούσα από την δημιουργία του στις αρχές του 1918 μέχρι σήμερα.
    Ο ...ταλαντούχος πρόεδρος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας είναι αυτός που σήκωσε στους ώμους του το βαρύ φορτίο της εξασφάλισης των απαραίτητων αδειών και τα κατάφερε.
    Και όχι μόνον κατάφερε να πάρουμε το ΟΚ από την Πολεμική Αεροπορία, αλλά παράλληλα να φιλοξενηθούμε στις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Αθηνών, που χωρίς αυτήν την φιλοξενία, ο αγώνας θα ήταν φτωχότερος και κουραστικότερος.
    Θερμά ευχαριστούμε τους κ.κ.: Χρήστο Μάλαμα πρόεδρο της ΕΛΑΟ, Σμήναρχο Ιωάννη Σιαμπάνη Δ/κτή της 123 ΠΤΕ, Διονύση Ρούσσινο πρόεδρο της Αερολέσχης Αθηνών, Αντώνη Παπαδόπουλο Γεν. Γραμματέα της ΕΛΑΟ, Χρήστο Παπαδόπουλο, Γιώργο Γιαννόπουλο γραμματέα της ΕΛΑΟ και όλους τους φίλους μας του Στρατοπέδου και των Αερολεσχών που στεγάζονται σ’αυτό, για την εκούσια ή ακούσια βοήθειά τους.

 · Ο αγώνας διεξήχθη με πολύ κέφι, όρεξη για άλματα και πάρα πάρα πολύ καλή διάθεση απ’όλους.

    Ο χώρος προσγείωσης απέραντος και ασφαλής, ο προσανατολισμός του αεροδρομίου στον άνεμο απόλυτα σωστός και η θέα από τα 10.000ft απίστευτη, καταπληκτική, μοναδική, πολύτιμη, ανυπέρβλητη και ...priceless.

 · Ο αριθμός των συμμετοχών έφθασε τους 41, νικητές του αγώνα ήμασταν όλοι μας, και νικητές στο πρωτάθλημα ήταν κατά κατηγορία οι παρακάτω:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN

1η θέση ΝΙΑΡΧΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
2η θέση ΚΑΒΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
3η θέση ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ INTERMEDIATE

1η θέση ΚΑΒΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2η θέση ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3η θέση ΝΤΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIORS

1η θέση ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2η θέση ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3η θέση ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ

    Η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας συγχαίρει όλα τα μέλη αεραθλητές της που συμμετείχαν στο 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτωτισμού Λυκάκη Ιωάννη, Λυκάκη Μαρία, Καψάλη Κωνσταντίνο, Πατσιούρη Αθανάσιο και Μπιίσκα Απόστολο.